maandag 27 juli 2015

Er gebeurt eigenlijk niet zoveel...

Het is lastig om de blog te vullen. Dit is natuurlijk een goed teken omdat er domweg weinig te melden valt. Thirza doet het prima en heeft eigenlijk weinig tot geen grote problemen. Dit neemt natuurlijk niet weg dat het geen zware periode is.

Vooral nu de vakantie aangebroken is en we liever met z'n zessen een weekje centerparcs hadden geboekt.. Zijn nu nu voornamelijk (lees: elke dag) te vinden in het ziekenhuis. Dit is voor ons, als ouders, nog wel te doen maar vooral de kids hebben het hier moeilijk mee. Alhoewel zeer begripvol, is het natuurlijk niet meer dan logisch dat ook zij het ziekenhuis aardig zat zijn. Daarom zijn ze met regelmaat bij oma en opa op de boot te vinden. Zo hebben ze toch het vakantiegevoel.
Ook zijn ze onlangs naar Blijdorp geweest en zijn we gisteren nog naar de bios geweest..
Met de kids gaan we ook nog wat pretparken en musea af.. Kortom uiteindelijk hebben ze het desondanks toch nog naar hun zin.

Thirza heeft gisteren de MKR meting gehad. De eerste signalen zijn positief, ze is de nacht ongeschonden uit gekomen. Dat wil zeggen: ze heeft geen saturatiedalingen gehad en ook de bloedwaarden zijn vooralsnog goed. De echte analyse moet nog wel plaatsvinden maar we hopen toch stiekem op een goede afloop. Zodra er iets serieus te melden is, zetten we het op deze blog.

Ondertussen staat er een BLS training op de planning. Simpelweg leren we in deze training hoe we moeten handelen als de ademhaling danwel haar hart ermee stopt. Natuurlijk niet echt een situatie waar je aan moet denken maar helaas wel een reƫle situatie waar we op voorbereid moeten zijn.

Tot slot..
We willen iedereen bedanken voor hun geduld.
Ik weet dat er genoeg mensen zijn die de moeite willen nemen om op bezoek te komen, maar gezien de situatie en alle ontwikkelingen wachten op het juiste moment. Inmiddels zijn we zover dat alles in rustig vaarwater is gekomen en dat we bezoek erg op prijs stellen. Schroom dus niet om contact op te nemen met mij of Suzanne. Jullie zijn welkom in ieder geval..

Last but not least..
Thirza heeft afgelopen dinsdag de burgemeester van Vlaardingen op bezoek gehad.
Hoeveel baby's kunnen dat nu zeggen?



Geen opmerkingen:

Een reactie posten